02 Νοεμβρίου 2022

ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούνται το εφάπαξ επίδομα 300 ευρώ έως το τέλος του έτους

Στα τέλη του 2022 θα ξεκινήσουν να ισχύουν οι νέες παροχές της ΔΥΠΑ.Ο Οργανισμός έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να χορηγήσει νέο επίδομα 300 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους άνω των πέντε ετών.Επίσης θα προβλέπεται διαγραφή ανέργων εφόσον αρνηθούν την πρόσληψή τους σε εργασία ή συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτισης.

Συγκεκριμένα,η ΔΥΠΑ αναμένεται καλέσει τους μακροχρόνια ανέργους να προσέλθουν για τη σύνταξη του Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης προκειμένου ταυτόχρονα να λάβουν και το επίδομα των 300 ευρώ,αλλά,ΜΌΝΟ εφόσον συναινέσουν στην κατάρτιση τους.

Σημείωση: Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share

* Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο *

Σημείωση εκ της διαχείρισης:

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Τα μόνα έσοδα που έχουμε είναι η δική σας ανιδιοτελή προσφορά που εκδηλώνεται μέσω των γνωστών Donate καλύπτοντας σε σημαντικό βαθμό τα πάγια λειτουργικά έξοδα και διασφαλίζοντας ασφαλώς την ανεξαρτησία μας!

Μπορείτε να κάνετε Donate στο σχετικό κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...