15 Νοεμβρίου 2022

ΑΣΕΠ: 100 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα (Υποβολή Αιτήσεων Ηλεκτρονικά)


Δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για την πρόσληψη 100 Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή μέσω ΑΣΕΠ.Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με σύστημα μοριοδότησης και εκτός Πανελλαδικών εξετάσεων με την ειδικότητα Κυβερνήτη ή Μηχανικού.

Κατανομή & πλήρωση των θέσεων θα γίνει ως ακολούθως:

α. Ειδικότητα Κυβερνήτη

Σαράντα (40) θέσεις,από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Πλοιάρχων,με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.),ως Αξιωματικοί Ε.Ν.

β. Ειδικότητα Μηχανικού

Εξήντα (60) θέσεις,από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Μηχανικών,με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.), ως Αξιωματικοί Ε.Ν.

Προθεσμία & Αιτήσεις:

Όσοι/ες έχουν τα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού πρέπει να συμπληρώσουν και να καταχωρίσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό,στην ιστοσελίδα https://portal.hcg.gr/stratol που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό,τις ημερομηνίες από 21/11/2022 ημέρα Δευτέρα,έως και 21/12/2022 ημέρα Τετάρτη.

* Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο *

Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...