09 Νοεμβρίου 2022

Νεο επίδομα 525€ (Voucher) για απόκτηση άδειας Προσωπικού Ασφάλειας (Security)

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα (Voucher) "Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας για απόκτηση Κρατικής Άδειας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY) με Πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ & ΕΟΠΠΕΠ. 

Το έργο υλοποιείται από τη ΔΥΠΑ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.Η νέα δράση δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης και να συμμετέχουν δωρεάν στις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης Security που οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. 

Το προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης των ανέργων/ωφελούμενων είναι διάρκειας 105 ωρών που οδηγούν σε απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας επιπέδου 1 με πιστοποίηση γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης. 

Στους καταρτιζόμενους θα παρέχεται πρόσβαση σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό,το οποίο θα έχει συνάφεια με τις εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος όπως αυτές προβλέπονται και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εργασιακές απαιτήσεις.

"Ωφελούμενοι/Προϋποθέσεις"

- Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της ΔΥΠΑ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.Να έχουν ηλικία από 18-50 ετών.

- Να είναι Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου). 

- Να μην έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη 

* Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο *

Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...