09 Νοεμβρίου 2022

Μαζικές προσλήψεις σε διάφορες ειδικότητες στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

 

Προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 83 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.Ειδικότερα,η μία προκήρυξη αφορά 73 προσλήψεις στο Δήμο,ενώ στη δεύτερη με τις 10 προσλήψεις διευκρινίζεται πως αφορούν τις υπηρεσίες του Δήμου,οι οποίες είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καθώς και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα 8 μηνών,ενώ για την ειδικότητα βρεφονηπιοκόμων θα διαρκέσουν μέχρι την 31η Ιουλίου 2023.

Οι ειδικότητες για τις δύο προκηρύξεις είναι οι εξής:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων - 2 θέσεις

ΔΕ Μαγείρων - 1 θέση

ΔΕ Τεχνίτης Μπετατζής - 1 θέση

ΔΕ Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής - 1 θέση

ΔΕ Τεχνίτης Αλουμινάς - 1 θέση

ΔΕ Ψυκτικός - 1 θέση

ΥΕ Φυλάκων - 2 θέσεις

ΥΕ Τραπεζοκόμος - 1 θέση

ΔΕ Οδηγών (Γ΄ κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) - 15 θέσεις

ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου - 2 θέσεις

ΔΕ Δενδροκηπουρών - 8 θέσεις

ΥΕ Εργατών κήπων - 8 θέσεις

ΥΕ Εργατών καθαριότητας - 40 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό,ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,είτε αυτοπροσώπως,είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο,εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: 

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας,Ελ. Βενιζέλου 200,Τ.Κ.18756,Κερατσίνι,απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας & Διοικητικής Μέριμνας (υπόψη κας Δάιου Δέσποινας) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-2074635

Σημείωση: Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share

* Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο *

Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...