31 Μαρτίου 2023

ΔΥΠΑ: Πληρώνονται τα 1.000 ευρώ την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη όσοι άνεργοι συμπλήρωσαν το σχετικό ερωτηματολόγιο


Καλούνται οι άνεργοι ΟΑΕΔ που συμμετείχαν στα προγράμματα κατάρτισης να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της ΔΥΠΑ ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής του επιδόματος των 1.000 ευρώ.
Οι ερωτήσεις που περιέχονται αφορούν στην αξιολόγηση των προγραμμάτων αλλά και την εν γένει αποτελεσματικότητα της κατάρτισης.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του voucher: https://voucher.gov.gr ή εναλλακτικά μέσω του συνδέσμου: https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2/beneficiary/questionnaire/front μία διαδικασία που είναι απαραίτητη για το επόμενο στάδιο που είναι η καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitorama έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών και των εγγράφων που έχουν καταθέσει τα Κέντρα κατάρτισης και αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη να ξεκινήσει η καταβολή των 1000 ευρώ σε κάθε ωφελούμενο που συμμετείχε και ολοκλήρωσε τα σχετικά προγράμματα κατάρτισης.

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share

"Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate"

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...