06 Φεβρουαρίου 2023

Νέο έκτακτο Δώρο Πάσχα 300€ & ΑΥΞΗΜΈΝΗ Επιταγή Ακρίβειας.Πότε καταβάλλεται & Ποιοι θα το πάρουν

Σχέδιο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το Πάσχα βρίσκεται πλέον και επίσημα στο "τραπέζι" και θα έχει τη μορφή ενός έκτακτου δώρου για το Πάσχα.

  Εκτός επιδόματος θα μείνουν:

- Όσοι έχουν ατομικό εισόδημα άνω των 9.600 ευρώ (800/μήνα)

- Όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των 16.800

- Όσων η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

- Οι συνταξιούχοι που θα λάβουν το έκτακτο δώρο Πάσχα θα φτάσουν τους 140.000 με συντάξεις από 800 έως 1000 ευρώ.

  Πρόκειται για εκείνους οι οποίοι δεν πήραν:

- Επιταγή ακρίβειας (επίδομα 250 ευρώ) τα Χριστούγεννα.

- Μόνιμη αύξηση 7,75% ή μικρότερη.

Το νέο έκτακτο "Δώρο Πάσχα" του ΕΦΚΑ θα δοθεί σε αυτόν τον στοχευμένο πληθυσμό και αναμένεται να πληρωθεί πριν το Πάσχα και πριν τις πρώτες εκλογές.Αυτοί που θα λάβουν το "μπόνους" προσωπικής διαφοράς είναι όσοι αποκλείστηκαν από τις υπόλοιπες παροχές που έχουν δοθεί στους συνταξιούχους.

Επίσης,δεν αποκλείεται,το ποσό της επιταγής ακρίβειας να είναι αυξημένο προς τα 300 ευρώ και να επεκταθεί πέραν των χαμηλοσυνταξιούχων και στην ειδική κατηγορία συνταξιούχων με συνταξιοδοτικό εισόδημα 800 - 1.000 ευρώ και προσωπική διαφορά που λειτούργησε ως κόφτης στις αυξήσεις. 

Με την φόρμουλα αυτή το λεγόμενο "μπόνους" προσωπικής διαφοράς θα μπορεί να συνδυαστεί ευκολότερα με την καταβολή της νέας επιταγής ακρίβειας,που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δείχνει να έχει προβάδισμα στα έκτακτα μέτρα που εξετάζονται για την περίοδο πριν τις εκλογές και το Πάσχα.

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 


"Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate"

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...