27 Ιουνίου 2023

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: "Οριστικά Αποτελέσματα"


Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους και ωφελούμενους του κοινωνικού τουρισμού που για πρώτη φορά ξεκινάει από την 1η Ιουλίου.

Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων και ο Πίνακας Αποκλειομένων θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Δ.ΥΠ.Α. όπου οι συμμετέχοντες οφείλουν θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας με δική τους μέριμνα.

Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού που αποκτούν οι δικαιούχοι είναι ένας μοναδικός ηλεκτρονικός αριθμός,ο οποίος δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ 

Κάθε Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία: α) για τη διαμονή σε τουριστικό κατάλυμα & β) για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση σε και από αυτό (μετάβαση - επιστροφή) 

Οι επιλεγέντες δικαιούχοι οφείλουν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές διαμονής κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.Σε διαφορετική περίπτωση αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στα προγράμματα των δύο επομένων περιόδων.

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/groups/967005960150582/?ref=share

"Σημείωση εκ της διαχείρισης: Donate"

Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το Securitorama δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό ή επιχείρηση.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με οιοδήποτε συμβολικό Donate στο κουμπί που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της κεντρικής μας σελίδας ή στον κάτωθι σύνδεσμο που ακολουθεί.Η βοήθειά σας είναι σημαντική και θωρακίζει στον μέγιστο βαθμό την ανεξαρτησία μας!

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=HEHDVRCZU6NFU



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο,οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντ...